Showtuin met meer dan 250 modellen in diverse prijsklassen
 Wij produceren ook zelf: uw eigen ontwerp maken wij zoals u het wil
 Complete grafmonumenten voor minder dan €1000,- inclusief plaatsing
Wij hebben veel ervaring met lasergraveren en foliezandstralen van foto's en andere afbeeldingen op uw monument
 Onze voorlichter bezoekt u vrijblijvend aan huis voor hulp bij uw keuze
 Onderhoud en aanpassingen aan bestaande monumenten snel en vakkundig geregeld
 Ook verzakking van monumenten valt bij ons onder de uitgebreide garantie

Onze werkwijze

Orientatie:
Tijdens uw oriëntatie heeft u misschien al ideeën opgedaan door over de begraafplaats te lopen of brochures te bekijken. Maar ook als dat niet het geval is, kunnen we u helpen bij het maken van een keuze. Wij beschikken in Belgie, nabij Maastricht over een uitgebreide showtuin waar u zich in alle rust oriënteren.

Deze is op afspraak vrijblijvend te bezoeken. We hebben hier een groot aanbod aan gedenkstenen, variërend van standaardmodel tot exclusief monument.

Veel van onze klanten kiezen er echter voor om in huiselijke sfeer hun keuze te maken door onze voorlichter langs te laten komen. Deze kan u bijstaan met deskundig advies, en samen met u ideeën uitwerken. Ook dit huisbezoek is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Tot slot kunt u ook een voorbeeld of afbeelding aan ons sturen per post of mail waarna wij een voorstel zullen doen voor een door ons vervaardigde kopie van het monument dat u in gedachten heeft, uiteraard tegen een schappelijke prijs.

 

Bestelprocedure:
Als u een monument via onze website wilt bestellen, dan kan dit op de volgende manieren: 

  • U kunt ons bezoeken om alle details door te nemen
  • U kunt telefonisch of per mail alle details met ons doornemen
  • Wij bezoek u om alle details door te nemen

Nadat bij ons bekend is welk model en materiaal u wenst, wat de gewenste inscriptie is en voor welke begraafplaats het monument bestemd is kunnen wij een ontwerpopzet/drukproef voor u maken. Deze is kosteloos en wordt u binnen 2-3 dagen aan u toegezonden. 

Na uw akkoord op deze ontwerpopzet/ drukproef is uw bestelling definitief geplaatst en beginnen wij dus met de productie. Het is dus van belang dat u de gegevens goed controleert om eventuele fouten in het ontwerp uit te sluiten. Ook hiermee kan een voorlichter u desgewenst helpen. 

 

Levering/Plaatsing:
Wij leveren en plaatsen in heel Nederland en Belgie. Monumenten die wij standaard op voorraad hebben of zelf produceren kunnen geplaatst worden binnen 4 weken. Betreft het een importmodel of arbeidsintensief maatwerk dan is plaatsing mogelijk binnen 12 weken. 

Het aanvragen van een eventueel benodigde vergunning voor de plaatsing verzorgen wij eveneens voor u. De eventuele vergunningskosten/ leges voor zover van toepassing bij uw begraafplaats worden aan u gefactureerd na plaatsing van het monument. Na plaatsing ontvangt u van ons bericht en kunt u het resultaat gaan beoordelen om te zien of alles naar wens is.

 

Betaalwijze:
Wij vragen in tegenstelling tot veel van onze collega's geen aanbetaling bij een bestelling. U betaalt dus pas na levering van het door u bestelde monument. Uiteraard kunnen wij u bij opdracht reeds een factuur verstrekken welke u indien nodig kunt indienen bij uw uitvaartverzekeraar. Onze standaard betaaltermijn bedraagt 8 dagen ingaande op de datum van levering of plaatsing van het monument.

Zakelijke klanten kunnen een schriftelijke betalingsafspraak met ons maken. In dit geval zal er in sommige gevallen een aanbetaling verlangd worden bij bestelling. Neem hierover contact op met ons kantoor.

 

Nazorg:
Heeft u vragen over bijvoorbeeld het onderhoud van een monument of wilt u toch een wijziging of aanvulling doorvoeren, dan kunt u altijd contact opnemen per mail of telefoon met ons kantoor voor de nodige toelichting en uitleg. Mocht er na plaatsing van uw monument iets onverhoopt toch niet op orde zijn, vermeld het probleem schriftelijk aan ons en onze monteurs zullen binnen afzienbare tijd langskomen.

 

 

Grafsteen.be | Telnr. 0031-475-472813 | Faxnr. 0031-475-472752 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.