Showtuin met meer dan 250 modellen in diverse prijsklassen
 Wij produceren ook zelf: uw eigen ontwerp maken wij zoals u het wil
 Complete grafmonumenten voor minder dan €1000,- inclusief plaatsing
Wij hebben veel ervaring met lasergraveren en foliezandstralen van foto's en andere afbeeldingen op uw monument
 Onze voorlichter bezoekt u vrijblijvend aan huis voor hulp bij uw keuze
 Onderhoud en aanpassingen aan bestaande monumenten snel en vakkundig geregeld
 Ook verzakking van monumenten valt bij ons onder de uitgebreide garantie

Ruwe stenen en zwerfkeien

Wij werken nauw samen met Norvold Memorials. Dit is de grootste importeur in de Benelux voor ruwe gedenkstenen. Met een voorraad van bijna1500 monumenten in circa 40 verschillende materialen waaronder basalt, versteend hout, graniet en leisteen zult u ongetwijfeld inspiratie opdoen door een bezoek aan hun showtuin, gelegen in Soesterberg.

collectie norvold

Of u nu op zoek bent naar een echte grafzerk, versteende boomstronk, staande ruwe steen of een zwerfkei, al deze modellen leveren, bewerken en monteren wij voor u tegen de laagst mogelijke prijs.

Omdat elke ruwe steen uniek is en prijs bepaald wordt op basis van afmeting en gewicht kunnen wij geen vaste verkoopprijs geven voor een dergelijk monument.

U bent volledig vrijblijvend welkom in de showroom te Soesterberg, indien u onze Introductiekaart uitprint en meeneemt. Omdat het unieke stenen betreft kunt u een steen reserveren in afwachting van een prijsopgave welke wij u vaak ter plekke maar in alle gevallen binnen 24 uur kunnen doen.

Bent u niet in de gelegenheid tot het bezoeken van de showtuin wegens de afstand of bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, dan kunt u enkele tientallen monumenten ook in 360 graden bekijken op de website van Norvold. Ook deze stenen kunt u reserveren in afwachting van een offerte.

Ter indicatie vindt u hieronder reeds een aantal monumenten uit de huidige voorraad met bijbehorend prijskaartje. Plaatsing is in onderstaande prijzen niet opgenomen omdat dit afhankelijk is van locatie en gewenste accessoires.

 

 

 

 

 

Grafsteen.be | Telnr. 0031-475-472813 | Faxnr. 0031-475-472752 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.